Yhteystiedot

Pii Poo Helsinki (posti- ja laskutusosoite)
Albertinkatu 46, 00180 Helsinki
p. 044 970 9899
www.piipoo.com/helsinki

Pii Poo Vaasa
Kirkkopuistikko 18, 65100 Vaasa
p. 044 980 2552
www.piipoo.com/vaasa

Pii Poo Ilmajoki (verkkokauppa)
Ilkantie 11, 60800 Ilmajoki
p. 044 982 3235
www.piipoo.com/ilmajoki

Tietoa meistä

Historiamme ulottuu vuoteen 1997, jolloin Lelukauppa Pii Poo perustettiin Ilmajoelle. Pii Poo Oy on vuonna 2016 perustettu LEGO-tuotteisiin erikoistunut osakeyhtiö, joka jatkaa Lelukauppa Pii Poon perinnettä.

Pii Poon LEGO-myymälät palvelevat Helsingissä, Vaasassa ja Ilmajoella. Verkkokauppamme toimii Ilmajoella myymälän yhteydessä.

Osallistumme aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin, sekä olemme järjestäneet vuosittain Suomen suurimman LEGO-tapahtuman - Pii Poon LEGO-rakennustapahtuman.

Missiomme on edistää suomalaista LEGO-kulttuuria, innostaa ja edistää luovuutta.

Verkkokauppa

Verkkokauppamme on erikoistunut käytettyjen LEGO-palikoiden myyntiin. Myymämme palikat ovat käytettyjä, ellei tuotteen kuvauksessa toisin mainita. Uusia LEGO-sarjoja löydät Uudet LEGO-tuotteet-kategoriasta.

Valikoimissamme on palikoita monilta vuosikymmeniltä, ja satojen myytävien palikoiden valmistus on lopetettu kokonaan. Myymämme palikat ovat iästään huolimatta ehjiä. Huomaa kuitenkin, että käytetty tuote ei vastaa kunnoltaan uutta ja käyttämätöntä.

Sivun vasemman laidan valikosta voit valita kategorian, jonka LEGO-palikoita haluat selata. Jokaisesta myyntiartikkelista on lyhyt esittely ja kuva. Lisää palikoita ostoskoriin ja siirry tilaamaan.

Käytettyjen LEGO-palikoiden kauppa toimii ainoastaan verkossa. Varasto ei ole nähtävillä asiakkaille liikkeissä.

tech