Toimitusehdot

Lähetettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi välittömästi tilausvahvistuksen. Huomaa, että lähetyksiin lisätään tilauksen yhteydessä ilmoitetut toimitus- ja postitusmaksut, jotka sisältyvät tilauksen kokonaissummaan. Voit seurata tilauksen kulkua kirjautumalla "omalle sivullesi".

Verkkomaksupainikkeen kautta tehdyt ostokset otetaan käsittelyyn välittömästi. Lähetykset pyritään toimittamaan 1-3 työpäivän kuluessa tilauksesta. Tilaus on maksettu verkkomaksutapahtuman päätyttyä, eikä tilaussähköpostiin tarvitse reagoida.

Tilisiirrolla maksetut tilauksen otetaan käsittelyyn, kun maksu näkyy verkkokauppamme tilillä. Lähetykset pyritään lähettämään 1-3 työpäivän kuluessa sen jälkeen, kun maksu näkyy tilillämme. Huomaa, että eri pankkien välinen tilisiirto saattaa viedä 1-3 vuorokautta. Tilaus katsotaan peruuntuneeksi, jos maksua ei suoriteta 14 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

Noutotilaukset ovat noudettavissa 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksen vahvistamisesta Ilmajoen liikkeestämme. Liikkeistämme noudetut tilaukset voit myös maksaa paikan päällä tilauksen noudon yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Tilaus katsotaan peruuntuneeksi, jos maksua ei suoriteta tai tilausta noudeta 21 arkipäivän kuluessa.

Toimitus- ja postituskulut sisältyvät tilauksen kokonaissummaan. Jokaisen verkkokauppatilauksen yhteenlasketut toimitus- ja postituskulut ovat kiinteät 4,90 euroa tilauksen koosta ja painosta riippumatta.

Ruuhka-aikoina tomitusajat saattavat olla pidemmät. Jos tilauksesi ei ole kuitenkaan saapunut viiden arkipäivän sisällä tilauksen lähettämisestä, ota yhteyttä myymäläämme puhelimitse tai sähköpostilla. Useita päiviä myöhässä oleviin tilauksiin liitämme hyvityksen.

Postiennakko on poistunut tilausvaihtoehdoistamme 10.2.2014 lähtien.

Sekä uusilla että käytetyillä tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Käytetyissä LEGO-palikoissa voi olla kulumisen jälkiä.

tech