Aika:

19.-20.11.2022

 

Paikka:

Lahden Messukeskus, Lahti

 

Näytteilleasettajat:

32 kpl

 

Näyttelyvieraat:

4 550 kpl

LEGO-palikoita ja kevään ensilumet Lahdessa

Lahden Messukeskuksessa järjestettiin vuoden 2022 viimeinen sekä suurin LEGO-tapahtuma. Halliin oli saapunut huima määrä näytteilleasettajia ja LEGO-rakentelupisteillä oli entistä enemmän palikoita. Suuri LEGO-poliisi toivotti tervetulleiksi runsaan määrän yleisöä.

Pieni pakkassää ja lumisade ei haitannut, vaan Lahden Messukeskukseen saatiin jälleen ennätysyleisö LEGO-faneja. Näytteilleasettajien upeat LEGO-teokset ja -kokoelmat täyttivät hallin.

Yleisöä lumosivat myös mm. LEGO-mestarit Onni ja Velmeri (Vanha-Palikka) sekä Tino, joka oli tuonut paikalle TV:stä tutun LEGO-pokaalin. Tarkkasilmäiset tunnistivat näytteilleasettajien joukosta myös LEGO-mestarit Saran sekä Ismon, joka oli tuonut paikalle huikean LEGO-lännenmaailman.

Minecraft- sekä Punaisten LEGO-palikoiden rakentelupisteillä oli jälleen lisää uusia palikoita, ja Duplo-pisteen palikkavalikoimaa oli hiottu. Oman minifiguurin rakennuspisteen suosio oli jälleen hurja, ja sunnuntain aikana hahmot myytiin loppuun. Vuoden 2023 tapahtumissa minifiguurit kootaan suuremmalta pisteeltä ja paremmasta valikoimasta!