Pii Poon LEGO-tapahtuma Porvoossa 20.-21.7.2019

Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO ja DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa jo yli 40 000 perheelle!

Missä?

Milloin?

  • Lauantaina 20.7. klo. 11-16
  • Sunnuntaina 21.7. klo. 11-16

Mitä maksaa?

  • Ilmainen sisäänpääsy
  • Porvoon kaupunki tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan

LEGO irtopalikkamyynti tapahtumassa Oulu

LEGO-rakentelu

LEGO-rakentelualueella on käytössä valtava määrä LEGO-palikoita, joita riittää suurempiinkin projekteihin. Perheen pienimmille on varattu oma DUPLO-leikkialue, jossa taaperot viihtyvät varmasti vaikka pidemmänkin tovin.


LEGO messut näyttely

LEGO-näyttelyt

LEGO-näyttelyissä on esillä mm. suuria LEGO-merirosvolaivoja, nostalgisia LEGO Technic-malleja, LEGO-harvinaisuuksia ja upeita LEGO-settejä vuosien varrelta.


Lapsille tekemistä LEGO-myymälässä Oulun LEGO-tapahtumassa

LEGO-tuotemyynti

Pii Poon LEGO-myymälästä löydät valtavan valikoiman LEGO-tuotteita kaikista suosituimmista teemoista. Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. LEGO-irtomyyntipisteeltä voi ostaa valitsemiasi LEGO-irtopalikoita hukkuneiden tilalle.Lego näytteilleasettaja tapahtumaan Oulussa

Näytteilleasettajaksi?

Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuoda LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään ja kaikki LEGO-rakentajat ovat tervetulleita.

Mikäli kiinnostuit niin voit kysyä lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse.

Tiedustelut: Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi

Lego tapahtuma Oulussa Facebookissa