Pii Poo Helsinki - LEGO-palikoiden erikoisliike Pii Poo Helsinki - LEGO-palikoiden erikoisliike Pii Poo Helsinki - LEGO-palikoiden erikoisliike Pii Poo Helsinki - LEGO-palikoiden erikoisliike Pii Poo Helsinki - LEGO-palikoiden erikoisliike

HUOM! Pii Poon LEGO-tapahtuman ajan Aalto-yliopiston pysäköintialueet Otaniemen alueella ovat näyttelyvieraiden vapaassa käytössä. Otaniemen huoltotöistä johtuen pyydämme näyttelyvieraita varautumaan normaalia pidempiin kävelymatkoihin alueella. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla liikennevälineillä. Alueen pysäköintikartan löydät täältä.

Pääsylippuja tapahtumaan myydään tapahtuman ovelta. Pääsyliput eivät lopu kesken, ja niitä myydään ovelta kaikille halukkaille.

MIKĄ?

LEGO-rakennustapahtuma 2016 on Pii Poo Oy:n järjestämä kaksipäiväinen LEGO-aiheinen yleisötapahtuma. Tapahtuman vetonaula on Suomen suurin LEGO-harrastajien rakentama LEGO-kaupunki.

Tapahtumassa on esillä lisäksi yksityisiä näytteilleasettajia LEGO-näyttelyineen, LEGO-rakentelua sekä LEGO-tuotemyyntipiste, jossa on myynnissä myös vapaasti valittavia irtopalikoita.

Kaksipäiväisen tapahtuman ensimmäisenä päivänä, lauantaina, kävijät voivat osallistua Suomen suurimman LEGO-kaupungin rakentamiseen. Rakentajille on varattu yhteensä 1 500 LEGO-rakennusalustaa ja osallistumaan pääsee normaalilla sisäänpääsymaksulla. Valmis LEGO-kaupunki on näytteillä sunnuntaina.

LEGO-näyttelyiden ja LEGO-kaupungin rakentamiseen voivat osallistua kaikki joko kotoa käsin tai paikan päällä. Tule ihastelemaan LEGO-teoksia, osallistu rakentamaan Suomen suurinta LEGO-kaupunkia tai tuo oma LEGO-kokoelmasi näytille!

HISTORIA?

Pii Poon rakennustapahtuma on Suomen ensimmäinen yksityinen suuren mittaluokan LEGO-aiheinen tapahtuma.

Rakennustapahtuma järjestetään vuonna 2016 kahdeksatta kertaa. Ensimmäinen LEGO-rakennustapahtuma järjestettiin vuonna 2009 Ilmajoella, jolloin tapahtumassa vieraili yli 2 000 kävijää.

Tapahtumassa on vieraillut sen historian aikana yli 20 000 LEGO-fania, joista viime vuonna Vantaan Myyrmäessä noin 6 500. Tapahtuma on ollut esillä laajasti kansallisessa ja paikallisessa mediassa.

NÄYTTEILLEASETTAJAKSI?

Tapahtuman LEGO-näyttelyt ovat yksityisten LEGO-rakentajien ja -harrastajien paikalle tuomia. Jokainen voi tuoda omat LEGO-teoksensa näytille tapahtumaan.

Onko sinulla LEGO-kokoelma, vanhoja tai erikoisia LEGO-settejä, oma LEGO-teos tai kenties jotain muuta, jonka haluaisit tuoda tuhansien LEGO-fanien nähtäville?

Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen on maksutonta. Tapahtumaan tuotavien teosten tulee olla esillä koko näyttelyn ajan lauantaista sunnuntaihin. Teokset tuodaan hallille perjantain 14.10. aikana järjestäjän ohjeiden mukaisesti. Teokset on suojattu järjestäjän toimesta tapahtuman ajan.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi täältä.

Tapahtumaan ilmoittautuneille näytteillasettajille lähetetään sähköpostitse vahvistus ja tarkemmat ohjeet.

MISSĄ?

Rakennustapahtuma järjestetään Espoon Otaniemessä, Otahallissa osoitteessa Otaranta 6, 02150 Espoo. Otaniemi sijaitsee Kehä I:n ja Länsiväylän varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Otahallin internetsivut

KOSKA?

Rakennustapahtuma järjestetään kaksipäiväisenä lokakuussa lauantaina ja sunnuntaina 15.-16.10.2016.

Tapahtuma on avoinna yleisölle:
Lauantaina 15.10. klo 10-18
Sunnuntaina 16.10. klo 10-16

MITĄ MAKSAA?

Tapahtumaan myydään ovelta pääsyrannekkeita sekä lauantaina että sunnuntaina. Voit myös ostaa rannekkeet ennakkoon verkkokaupastamme tai Helsingin liikkeestämme osoitteesta Albertinkatu 46, 00180 Helsinki.

Ostamalla rannekkeen etukäteen vältyt jonottamiselta lipunmyyntipisteellä. Suosittelemme rannekkeiden ostamista ennakkoon, mikäli haluat minimoida jonotusaikasi.

Ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä lauantaina, että sunnuntaina. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä käteinen.

Hinnat:
Aikuiset 12,00 €
Alennusryhmä * 8,00 €
Perhelippu ** 30,00 €

* Opiskelijat, eläkeläiset sekä alle 15-vuotiaat lapset.
** Max. 2 aikuista ja perheen alle 18-vuotiaat lapset.

PYSĄK֖INTI?

Hallin välittömässä läheisyydessä on rajattu määrä pysäköintipaikkoja. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä saavuttaessa tapahtumapaikalle.

Lähimmät linja-autopysäkit löydät alla olevasta linkistä: Reittiopas

Aalto-yliopiston pysäköintipaikat ovat vapaasti käytettävissä tapahtuman aikana 15.-16.10. Käytössä olevat pysäköintipaikat löydät täältä.

YHTEYSTIEDOT?

Tapahtuman järjestää Pii Poo Oy yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Lisätietoja saat myös liikkeistämme Pii Poo Helsingistä, Pii Poo Vaasasta ja Pii Poo Ilmajoelta.

Tapahtuman projektipäällikkö:
Timo Ranto
timo@piipoo.fi, 044 980 2552

Mediavastaava:
Tuomo Ranto
tuomo@piipoo.fi, 040 719 0318