Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma Helsingin Messukeskuksessa 19.-20.9.2020!
Tule mukaan viettämään vuoden hauskinta LEGO-viikonloppua yli 15 000 muun LEGO-fanin kanssa Suomen suurimpaan LEGO-tapahtumaan!

Missä?

Milloin?

  • Lauantaina 19.9.2020 Klo. 9-18
  • Sunnuntaina 20.9.2020 Klo. 10-16
  • Lipunmyynti loppuu puoli tuntia ennen tapahtuman loppumista (ei sisäänpääsyä viimeisen puolen tunnin aikana)

Mitä maksaa?

  • Liput tulossa myyntiin kesällä 2020!


LEGO rakentelu tapahtuma

LEGO-kaupunki

Tule rakentamaan yli miljoonan palikan valikoimasta oma rakennelmasi ja vie se osaksi kaikkien aikojen suurinta LEGO-kaupunkia. Kävijät voivat osallistua LEGO-kaupungin rakentamiseen tapahtuman molempina päivinä.
 

LEGO-rakentelualueet

Tapahtumassa lapsia palvelevat LEGO System sekä LEGO DUPLO -rakentelupisteet. LEGO System -rakentelupisteelle ovat tervetulleita kaikki yli 4-vuotiaat rakentamaan miljoonista LEGO-palikoista mitä tahansa. LEGO DUPLO -rakentelupiste on taaperoiden (1-3-vuotiaat) valtakunta. LEGO DUPLO -alueen läheisyydessä sijaitseva kahvila palvelee koko tapahtuman ajan. Näin suuria LEGO-rakentelupisteitä ei Suomessa ole koskaan nähty!
LEGO taloja kaupungissa Helsingissä

LEGO-näyttelyt

Suomen taitavimmat LEGO-rakentajat kerääntyvät jälleen saman katon alle esittelemään upeita LEGO-teoksia. Luvassa on laaja kirjo LEGO-harrastajien omia taidokkaita teoksia, LEGO-erikoisuuksia, sekä LEGO-keräilijöiden kokoelmia aina 70-luvulta saakka. Tapahtumassa on mukana jälleen Suomen LEGO-harrastajien yhdistys Palikkatakomo ry suurella yhteisteoksella sekä yksittäisteoksilla.
 

LEGO-elokuvat

Ilman erillistä maksua pääset katsomaan huippusuosittuja LEGO-elokuvia. LEGO-elokuvateatterissa on noin 200 istumapaikkaa. Paikat eivät ole varattavissa etukäteen.
Lasten LEGO kaupunki

LEGO-tuotemyynti

Pii Poon LEGO-myymälästä löydät Suomen suurimman valikoiman LEGO-tuotteita. Yli 400 erilaisen LEGO-paketin valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Myynnissä on myös rajoitettu erä LEGO-erikoistuotteita nopeimmille. LEGO-pakettien lisäksi tarjolla on LEGO-avaimenperiä sekä muuta oheistavaraa. Myymälässä käy maksuvälineenä yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

 

LEGO-irtopalikkamyynti

Tule etsimään puuttuvat palikat tai laajenna varastoasi LEGO-irtopalikkamyyntipisteellä. Myynnissä on myös rajattu erä erikoisfiguureita sekä mahdollisuus rakentaa oma LEGO-figuuri yli 25 000 osan valikoimasta!
LEGO patsas LEGO tapahtumassa Helsingissä

LEGO-robottialue

Voit ihastella LEGO Mindstorms-robotteja Robotiikka- ja tiedekasvatus ry:n toimintapisteellä, jossa esitellään First LEGO League -toimintaa. Pääset myös itse tutustumaan mekaniikkaan LEGO-palikoiden avulla Suomen Tiedekoulun robottipisteellä. Voit tutustua Suomen tiedekoulun toimintaan täältä ja Suomen tiedekasvatus ry:n toimintaan täältä.

 

LEGO-mallipuisto

Keskusaukiolla voit ihastella LEGO-mestarirakentajien tekemiä LEGO-malleja ja patsaita. Mallien rakentamiseen on käytetty useita tuhansia LEGO-palikoita ja suurimmat ovat lähes kaksi metriä korkeita.

LEGO tapahtuma rakennelmia

Muuta nähtävää

Ihka elävät LEGO-hahmot ilahduttavat kävijöitä koko tapahtuman ajan. LEGO-hahmot ovat erittäin kilttejä, joten voit etsiä heidät käsiisi ja käydä ottamassa vaikka kaverikuvan.

Palikkatakomo ry osallistuu tänäkin vuonna tapahtumaan ja heidän osastoltaan voit bongata valtavan LEGO-kaupungin, mahtavia yksittäisteoksia, sekä muita mahtavia LEGO-rakennelmia. Palikkatakomo Ry on Suomen LEGO-harrastajien rekisteröity yhdistys, jonka tehtävänä on koota kasaan suomalaisten LEGO-harrastajien sankka joukko ja tukea harrastusta maassamme. Lisätietoa Palikkatakomo ry:n toiminnasta voit lukea täältä.

Pääsyliput

Tapahtumaan myydään lippuja ennakkoon sekä ovelta molempina tapahtumapäivinä. Maksuvälineinä tapahtumassa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen. Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn molempina tapahtumapäivinä.

 

Pysäköinti ja tulo-ohjeet

Julkiset liikennevälineet: Raitiovaunut: 7 ja 9. Bussit: Kaikki Pasilan asemalle tulevat bussit. Junat: Kaikki lähi- ja kaukojunat (lukuunottamatta Allegro-junia) pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset suoraan alikulkutunnelin kautta Messukeskukseen. Tarkemmat tulo-ohjeet löydät täältä.

Pysäköinti: Messuparkki sijaitsee Messukeskuksen pohjoisen sisäänkäynnin puolella, osoite Ratapihantie 17. Lisätietoa ja hinnaston löydät täältä.

Messukesus Helsinki

Näytteilleasettajaksi?

Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuhansien LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajille ei ole ikärajaa tai muita rajoituksia ja viime vuonna LEGO-rakennustapahtumassa olikin yhteensä yli 100 näytteilleasettajaa kaikista ikäluokista.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi

Helsingissä lastentapahtuma LEGO-kaupunki

Muista liittyä sähköpostilistallemme sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta, niin saat aina uusimmat tiedot tapahtumistamme!

Jäljellä tapahtumaan

00
:
00
:
00
:
00