Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma 2017

MIKÄ?

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma 2017 on kaksipäiväinen LEGO-aiheinen perhetapahtuma. Tapahtuman vetonaula on 100-vuotiaan Suomen kunniaksi rakennettava yli 100 kokoinen LEGO-Suomi jonka rakentamiseen on varattu 1 500 rakennusalustaa ja yli miljoona LEGO-palikkaa. Kaikki kävijät voivat osallistua LEGO-Suomen rakentamiseen lauantaina 23.9. tapahtuman aukioloaikana. Alustoja on varattu 1 500 ensimmäiselle rakentajalle.

Pii Poo Oy järjestää LEGO-rakennustapahtuman jo yhdeksättä kertaa ja tänäkin vuonna nähtävillä on mm. Suomen taitavimpien LEGO-harrastajien luomuksia, entistäkin suuremmat rakentelupisteet, valtava valikoima LEGO-tuotteita, DUPLO-leikkipiste perheen pienimmille, sekä LEGO-irtopalikkamyyntipiste.

Mitä maksaa?

LEGO ukko City poliisi

8 € / 12 € / 30 €

 • 8 € - Opiskelijat/eläkeläiset/alle 15-vuotiaat
 • 12 € - Yli 15-vuotiaat
 • 30 € - Perhe (max. 2 aik. + lapset)
 • Pääsylipulla pääset sisään molempina päivänä

Milloin?

LEGO Stockmann Pii Poon Lego tapahtumassa

23.-24.9.2017

 • Lauantaina 23.9. klo. 10-18
 • Sunnuntaina 24.9. klo. 10-16
 • Osallistu tapahtumaan myös Facebookissa!
 • Ennakkolipuilla nopeasti sisään

Missä?

Energia areena tapahtumapaikka Pii Poo tapahtuma

Vantaan Energia Areena

 • Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa
 • Tapahtuma-alue yli 2 500
 • Ilmainen pysäköintialue pihassa
 • Ravintola palvelee molempina päivinä
Rakentelupiste LEGO Suomi rakennustapahtuma

100-vuotias LEGO-Suomi

Tänä vuonna 100-vuotiaan Suomen kunniaksi tapahtumassa rakennetaan LEGO-kaupungin sijasta massiivinen, yli 100 m² kokoinen LEGO-Suomi. Kävijät voivat osallitua LEGO-Suomen rakentamiseen lauantaina 23.9. sisäänpääsymaksun hinnalla tapahtumapäivän aukioloaikana. Käytössä on 1 500 LEGO-rakennusalustaa ja yli miljoona LEGO-palikkaa.

LEGO-rakentelualueet

LEGO-rakentelupisteet ovat avoinna koko tapahtuman ajan ja kävijät voivat vapaasti rakennella omia rakennelmiaan ilman rajoituksia. LEGO-rakentelualueella on käytössä valtava määrä LEGO-palikoita, joita riittää suurempiinkin projekteihin. Perheen pienimmille on varattu oma DUPLO-leikkialue, jossa taaperot viihtyvät varmasti vaikka pidemmänkin tovin.

LEGO näyttely tapahtuma maailmanpyörä ja taloja

LEGO-näyttelyt

Suomen taitavimmat LEGO-rakentajat kerääntyvät jälleen saman katon alle esittelemään Suomen mahtavimpia LEGO-teoksia. Luvassa on laaja kirjo LEGO-harrastajien omia taidokkaita teoksia, LEGO-erikoisuuksia, sekä LEGO-keräilijöiden kokoelmia aina 70-luvulta saakka.

Muuta nähtävää

Tänä vuonna kävijät voivat nähdä eläviä LEGO-ukkoja kulkemassa tapahtuma-alueella. Älä ujostele vaan käy pyytämässä LEGO-ukkoja vaikka kuvaan.

Suuret LEGO-mallit ovat vaikuttavia ja niiden yksityikohdat on tehty erittäin taidokkaasti. Tapahtumassa esillä mm. Jango Fett, Chewbacca, R2-D2 ja Batman, jotka ovat tehty 100 % LEGO-palikoista.

LEGO myynti ja irtopalikkamyynti

LEGO-tuotemyynti

Pii Poon LEGO-myymälästä löydät valtavan valikoiman LEGO-tuotteita. Yli 400 erilaisen LEGO-paketin valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Myynnissä on myös rajoitettu erä Exclusives-tuotteita nopeimmille, joten myymälästä saattaa jäädä käteen hieman harvinaisempiakin tuotteita.

LEGO-irtopalikkamyynti

LEGO-irtopalikkamyynti on Pii Poon tapahtumien yksi vetonauloista ja kolmena viime vuotena ne on myyty loppuun aina viimeistä palikkaa myöten. Tänä vuonna LEGO-irtopalikkapisteemme ovat suuremmat ja valikoimaa riittää. Tule siis etsimään puuttuvat palikat tai laajenna varastoasi Pii Poon kaikkien aikojen suurimmalla LEGO-irtopalikkamyyntipisteellä. Myyntipisteemme ovat auki molempina päivinä koko tapahtuman ajan.

LEGO tapahtuma 2016 Otahalli Espoo

Lipunmyynti

Tapahtumaan myydään lippuja ennakkoon, sekä ovelta tapahtumapäivinä. Ennakkoon ostetut liput lähtevät automaattisesti oston jälkeen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiviesti sisältää kuitin, jonka liitteenä liput ovat PDF-tiedostona. Liput voi näyttää tapahtumapaikalla älypuhelimen näytöltä tai paperitulosteena. Liput vaihdetaan sisäänkäynnillä rannekkeisiin, joilla pääsee tapahtumaan molempina päivinä. Ennakkolipun ostaneille on oma sisäänkäynti, joten ennakkolipun ostaneet välttävät mahdolliset jonot. Ennakkoliput ovat myynnissä tällä sivulla ja Pii Poo Helsingin myymälässä. Maksutapoina ovella käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä käteinen. Pääsylippu oikeuttaa sisäänkäyntiin molempina tapahtumapäivinä.

LEGO näytteilleasettaja kaupunki

Näytteilleasettajaksi?

Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuhansien LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään ja pääset viettämään vuoden hauskinta viikonloppua muiden LEGO-harrastajien kanssa. Näytteilleasettajille on tapahtumaan ilmainen pääsy molempina päivinä. Näytteilleasettajille ei ole ikärajaa tai muita rajoitteita ja viime vuonna LEGO-rakennustapahtumassa oli yhteensä yli 60 näytteilleasettajaa kaikista ikäluokista.

Mikäli kiinnostuit niin voit kysyä lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse, internetsivujemme Live Chatin kautta tai liikkeistämme. Tule mukaan tekemään Suomen suurinta LEGO-tapahtumaa kanssamme!

Lisätietoja tapahtumasta antaa Timo Ranto / 044 980 2552 / timo@piipoo.fi

Palikkatakomo Ry

Tapahtuman viime vuosien yksi kohokohdista on ollut Palikkatakomo Ry:n näyttelyt yksittäisistä rakennelmista aina massiivisiin yhteisteokiin. Tänäkin vuonna Palikkatakomo Ry osallistuu LEGO-rakennustapahtumaan mieleenpainuvilla teoksillaan ja luvassa on varmasti mahtavia rakennelmia laidasta laitaan.

Palikkatakomo Ry on Suomen LEGO-harrastajien rekisteröity yhdistys, jonka tehtävänä on koota kasaan suomalaisten LEGO-harrastajien sankka joukko ja tukea harrastusta maassamme. Lisätietoa Palikkatakomo ry:n toiminnasta voit lukea klikkaamalla kuvaa.

Muista liittyä sähköpostilistallemme sivun lopussa olevan lomakkeen kautta, niin saat aina uusimmat tiedot tapahtumistamme!

Etsi kaupastamme