Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma 2019 näytteilleasettajille

Kuka voi osallistua näytteilleasettajaksi?

Näytteilleasettajat ovat yksityisiä LEGO-harrastajia, jotka tuovat LEGO-rakennustapahtumaan LEGO-näyttelyitä. Näytteilleasettajille ei ole ikä- tai taitorajoituksia. LEGO-näyttelyt voivat olla omatekoisia LEGO-malleja, valmiita LEGO-sarjoja tai muuta LEGO-brändiin liittyvää.

Tapahtumaan ei saa tuoda esille muiden brändien rakennuspalikoita tai settejä. Muiden kuin LEGO-brändin valot ja valaisimet sekä moottorit (esim. SBrick, LMB ja i-Brix) ovat sallittuja. Kysy lisätietoja, mikäli sinua askarruttaa voitko tuoda näyttelyesineitäsi tapahtumaan.

Pii Poo Oy tarjoaa näytteilleasettajille pöytätilan mustalla kankaalla päällystettynä. Näytteilleasettajat voivat valita pöytien syvyydeksi joko 75 cm tai 150 cm. Pöytien leveyden voi valita 50 cm välein. Pienin varattava pöytätila on 75 cm x 100 cm.

Näyttelyesineet tuodaan tapahtumaan perjantaina ja noudetaan sunnuntaina Näytteilleasettajia ei velvoiteta olemaan paikalla tapahtuman aikana. Näyttelyiden ympärille asetetaan naruaidat, joilla pyritään estämään kävijöiden koskeminen teoksiin. Näytteilleasettajilta ei peritä pääsymaksua tapahtumaan.

Muuta tietoa näytteilleasettajille

Pii Poo Oy:llä on oikeus rajoittaa näytteilleasettajien näyttelyesineiden esillepanoa mikäli ne katsotaan liian väkivaltaisiksi tai muuten sopimattomiksi tapahtuman luonteeseen. Pii Poo Oy:llä on oikeus hyväksyä tai hylätä näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen oman harkintansa perusteella.

Näytteilleasettajien tulee pitää näyttelyesineet omalla varatulla pöytäalueella. Mikäli haluat käyttää lattiatilaa tai esitellä näyttelyesineitä muualla kuin pöydällä voit pyytää siihen erikseen lupaa sähköpostitse.

Mikäli haluat ilmoittaa useita näytteilleasettajia samalla pöytätilalle, erittele tällöin nimet ilmoittautumislomakkeen "näytteilleasettajan nimi"-kohdassa pilkulla.

Sitovat ilmoittautumiset näytteilleasettajaksi tehdään erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi vahvistetaan erillisellä sähköpostiviestillä. Mikäli haluat muuttaa tai perua ilmoittautumisen niin otathan yhteyttä tapahtumavastaavaan.

Näytteilleasettajien esimerkkipöytä

Ota rohkeasti yhteyttä

Timo Ranto, tapahtumavastaava
044 242 3899
timo@piipoo.fi