Näytteilleasettajaksi LEGO-tapahtumaan?

Mitä?

Näytteilleasettajat ovat yksityisiä LEGO-rakentajia, jotka tuovat tapahtumiin esille omia LEGO-teoksiaan tai -kokoelmiaan.

Tapahtumiin voi tuoda esimerkiksi yksittäisiä LEGO-teoksia tai -sarjoja, useista rakennelmista koostuvia kokoelmia tai mitä tahansa muuta LEGO-palikoihin liittyvää.

Teoksille ei ole kokovaatimuksia ja kaikki teokset sekä sarjat ovat tervetulleita.

Kenelle?

kaikki LEGO-rakentamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita näytteilleasettajaksi. Näytteilleasettajille ei ole ikä- tai taitorajoituksia.

Näytteilleasettajaksi voi osallistua yksin, kaverin, vanhemman tai vaikka koko perheen kanssa.

Tapahtumissamme on näytteilleasettajia lapsista ja nuorista lähtien aina kokeneisiin aikuisharrastajiin.

Tärkeintä näytteilleasettajalle on rakkaus lajiin - eli kiinnostus LEGO-palikoita kohtaan!

Miksi?

LEGO-näytteilleasettajaksi osallistuminen on loistava tilaisuus tavata muita paikallisia LEGO-rakentajiin ja päästä tutustumaan kokeneempiin LEGO-harrastajiin ja heidän toimintatapoihinsa.

LEGO-näytteilleasettajana pääsee esittelemään omia LEGO-teoksia tai -kokoelmia tuhansille LEGO-faneille.

LEGO-näytteilleasettajat näkevät LEGO-tapahtuman kulissien taakse ja ovat tärkeä osa jokaista LEGO-tapahtumaa.

Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO- ja LEGO DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa.

Voit osallistua tapahtumiin myös näytteilleasettajana ja tuoda omat upeat LEGO-rakennelmasi kaikkien nähtäville. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa kymmenille tuhansille LEGO-faneille!

Aikataulu

LEGO-näyttelyt tuodaan tapahtumatilaan perjantaina klo 16-20 ja viedään pois tapahtuman päätyttyä sunnuntaina klo 16-18.
 
Näyttelyt ovat esillä tapahtumassa koko viikonlopun ajan. Näytteilleasettajien läsnäolo tapahtuma-aikana ei ole pakollista, mutta suosittelemme läsnäoloa ainakin osan tapahtuma-ajasta.
 
Näytteilleasettajaksi tulee ilmoittautua vähintään viikkoa ennen LEGO-tapahtumaa. Ilmoittautumislomakkeen löydät sivun alalaidasta.

Esillepano

Järjestäjä tarjoaa näytteilleasettajille pöytätilan mustalla kankaalla päällystettynä.

Näytteilleasettajat voivat valita pöytätilan syvyydeksi joko 75 cm tai 150 cm. Pöytien leveyden voi valita 50 cm välein. Pienin varattava pöytätila on 75 cm x 50 cm.

Näyttelyiden ympärille asetetaan naruaidat, joilla estetään kävijöiden koskeminen LEGO-näyttelyihin.

Muuta

Näytteilleasettajilta ei peritä tapahtumaan pääsymaksua. Myös näytteilleasettajien perhe pääsee ilmaiseksi tapahtumaan.

Näytteilleasettajana pääset osallistumaan LEGO-rakennuskilpailuun sekä saat etuja tapahtuman LEGO-myymälään.

Tarjoamme näytteilleaasettajille myös taukotilan ja pientä purtavaa tapahtuman ajan.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi alla olevien linkkien kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat kolmen arkipäivän sisällä alustavan näytteilleasettajainfon, josta löydät tarkemmat tiedot näyttelyyn osallistumisesta.

Mikäli sinulla on kysyttävää näytteilleasettajaksi osallistumisesta, voit olla yhteydessä tapahtumavastaava Timoon kaikissa asiaan liittyvissä kysymyksissä.

Jokaisen näytteilleasettajan tulee tehdä oma ilmoittautuminen. Mikäli haluat kaverisi tai tuttusi viereen tai sinulla on muita toiveita, voit ilmoittaa tästä osallistumislomakkeen "lisätietoja" -kohdassa.

Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi

Ilmoittautuminen avoinna

Ilmoittautuminen sulkeutuu 7 päivää ennen tapahtuman alkua