LEGO-rakennustapahtuma Lahti näytteilleasettajainfo

00
:
00
:
00
:
00

Aikataulu

Näytteilleasettajat
Perjantai 18.11. klo 14-19 (rakennus)
Lauantai 19.11. klo 9-19 (huolto 9-10 & 17-19)
Sunnuntai 20.11. klo 9-18 (huolto 9-10 & purkaminen 16-18)

Näytteilleasettajilla on pääsy halliin yllä olevina aikoina.
Kulku halliin rakennus- ja purkuaikoina näytteilleasettajien ovesta tai lastausovesta. Kulku muina aikoina näytteilleasettajien ovesta tai Messukeskuksen pääsisäänkäynnistä. Näytteilleasettajien sisäänkäynti sijaitsee heti pääovien oikealla puolella.

Yleisöaukioloajat
Lauantai 19.11. klo 10-17
Sunnuntai 20.11. klo 10-16

Sijainti

Tapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa, Vesijärvi Hallissa (D-halli). Vesijärvi Halli sijaitsee suoraan Messukeskuksen pääsisäänkäynnin edessä.

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti

Pysäköinti

Lahden Messukeskuksessa on maksuton pysäköinti koko viikonlopun ajan. Pysäköintialue sijaitsee Messukeskuksen etupihalla.

Saapuminen

Saapuessanne rakentamaan LEGO-näyttelyänne, ilmoittauduttehan henkilökunnalle näytteilleasettajien infopisteellä (katso kartta).

Infopisteeltä saatte näytteilleasettajapassin, jolla pääsette kulkemaan hallissa myös rakennus-, huolto- ja purkuaikoina. Pyydättehän passit myös muulle seurueelle, jonka tulee päästä kulkemaan hallissa edellä mainittuina aikoina.

Mikäli näytteilleasettajien infopisteellä ei ole henkilökuntaa, voitte etsiä hallista henkilökunnan jäsenen paikalle. Tunnistanne henkilökunnan punaisesta paidasta ja ahkerasta työnteosta.

Roudaus

Yksittäiset ja helposti kannettavat teokset ja näyttelyt tuodaan näytteilleasettajien ovesta, hallin etupuolelta. Suuremmille teoksille ja näyttelyille on mahdollista käyttää hallin lastausovea. Ilmoitathan lastausoven käytöstä saapuessasi näytteilleasettajien infopisteellä.

Näytteilleasettajien käytössä on rullakkoja, joita voi hyödyntää tavaroiden kuljetuksessa joko etuovelta tai lastausovelta. Palautathan rullakot takaisin paikoilleen käytön jälkeen.

Rakentaminen

Teosten rakentaminen ja pystyttäminen tapahtuu perjantaina 19.11. klo 14-19. Teoksia voi viimeistellä lauantaina 20.11. klo 9-10 ja niiden tulee olla näyttelyvalmiita klo 10.

Jokaiselle näytteilleasettajalle on merkitty oma pöytätila ilmoittautumislomakkeessa toivotun pöytätilan mukaan. Pöytätilan rajat on merkitty siten, että jokaisen näytteilleasettajan väliin jää 20-40 cm vapaata pöytätilaa erottamaan näyttelyt toisistaan.

Näyttelypöyät on päällystetty mustalla palosuojatulla kankaalla ja voitte jättää teosten kuljetuslaatikot pöytien alle tapahtuman ajaksi.

Purkaminen

Näyttelyn purku tapahtuu sunnuntaina 20.11. klo 16-18. Näyttelyt tulee olla purettuina klo 18. Yksittäiset ja pienet näyttelyt puretaan näytteilleasettajien ovesta hallin etupuolelta. Suuremmille teoksille ja näyttelyille on mahdollista käyttää hallin lastausovea.

Näytteilleasettajien käytössä on rullakkoja, joita voi hyödyntää tavaroiden kuljetuksessa joko etuovelta tai lastausovelta. Palautathan rullakot takaisin paikoilleen käytön jälkeen.

Näytteilleasettajien rakennuskilpailu

Palikkatakomo ry järjestää näytteilleasettajille LEGO-rakennuskilpailun LEGO Minecraft -rakennuspisteellä lauantaina 19.11. klo 17:30 alkaen. Rakennuskilpailu kestää noin 30-45 minuuttia.

Rakennuskilpailussa on LEGO-tuotepalkinnot, jotka sponsoroi Pii Poo Oy. Kilpailuun voi osallistua saapumalla LEGO Minecraft -rakentelupisteelle klo 17:30. Rakennuskilpailuun ei tarvitse erillistä ilmoittautumista.

LEGO-palikoiden purkutalkoot

Pii Poo järjestää näytteilleasettajille superhauskat LEGO-palikoiden purkutalkoot lauantaina 19.11. klo 17-17:30. Talkoissa puretaan lauantaina kävijöiden rakentamia LEGO-teoksia.

Jokainen talkoolainen palkitaan pienellä LEGO-tuotteella. Voit osallistua purkutalkoisiin saapumalla LEGO-rakentelupisteelle klo 17. Purkutalkoisiin ei tarvitse erillistä ilmoittautumista.

 

Ravintola ja kahvila

Lahden Messukeskuksessa palvelee tapahtuman ajan ravintola Koti. Tarjolla on lauantaina lihapullia ja sunnuntaina currykanaa. Buffet-lounaaseen sisältyy salaatit, lämpimät lisäkkeet, mehu/ kotikalja, vesi, leipä ja levite sekä kahvi/ tee ja keksi.

Ravintola on auki klo 9-15 ja lounas on katettuna klo. 11-14.

Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Portaikko löytyy Lahden Messukeskuksen pääsisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä.

Näytteilleasettajien tarjoilut

Lahden LEGO-tapahtumassa näytteilleasettajllle on tarjolla järjestäjän puolesta juotavaa ja pientä naposteltavaa.

Tarjolla on limsaa, pillimehua, keksiä, hedelmiä ja pientä muuta naposteltavaa. Näytteilleasettajien tarjoilualue on merkittynä karttaan.

Kartta