LEGO-rakennustapahtuma Pori näytteilleasettajainfo

00
:
00
:
00
:
00

Aikataulu

Näytteilleasettajat
Perjantai 17.2. klo 14-19 (rakennus)
Lauantai 18.2. klo 9-19 (huolto 9-10 & 17-19)
Sunnuntai 19.2. klo 9-18 (huolto 9-10 & purkaminen 16-18)

Näytteilleasettajilla on pääsy halliin yllä olevina aikoina.
Kulku halliin rakennus- ja purkuaikoina näytteilleasettajien ovesta.. Kulku muina aikoina pääovesta. Näytteilleasettajien sisäänkäynti sijaitsee heti pääovien oikealla puolella.

Yleisöaukioloajat
Lauantai 18.2. klo 10-17
Sunnuntai 19.2. klo 10-16

Sijainti

Tapahtuma järjestetään Satakunnan AMK:n Agora-salissa. Agora-sali sijaitsee heti pääsisäänkäynnin oikealla puolella.

Osoite: Satakunnankatu 23, 28130 Pori

Pysäköinti

Perjantaina maksullinen pysäköinti klo 16 asti.

Lauantaina ja sunnuntaina ilmainen pysäköinti.

Saapuminen

Saapuessanne rakentamaan LEGO-näyttelyänne, ilmoittauduttehan henkilökunnalle näytteilleasettajien infopisteellä (katso kartta).

Infopisteeltä saatte näytteilleasettajapassin, jolla pääsette kulkemaan hallissa myös rakennus-, huolto- ja purkuaikoina. Pyydättehän passit myös muulle seurueelle, jonka tulee päästä kulkemaan hallissa edellä mainittuina aikoina.

Mikäli näytteilleasettajien infopisteellä ei ole henkilökuntaa, voitte etsiä hallista henkilökunnan jäsenen paikalle. Tunnistanne henkilökunnan punaisesta paidasta ja ahkerasta työnteosta.

Roudaus

Kaikki teokset ja näyttelyt tuodaan halliin näytteilleasettajien ovesta.

Näytteilleasettajien käytössä on rullakkoja, joita voi hyödyntää tavaroiden kuljetuksessa joko etuovelta tai lastausovelta. Palautathan rullakot takaisin paikoilleen käytön jälkeen.

Rakentaminen

Teosten rakentaminen ja pystyttäminen tapahtuu perjantaina 18.2. klo 14-19. Teoksia voi viimeistellä lauantaina 19.2. klo 9-10 ja niiden tulee olla näyttelyvalmiita klo 10.

Jokaiselle näytteilleasettajalle on merkitty oma pöytätila ilmoittautumislomakkeessa toivotun pöytätilan mukaan. Pöytätilan rajat on merkitty siten, että jokaisen näytteilleasettajan väliin jää 20-40 cm vapaata pöytätilaa erottamaan näyttelyt toisistaan.

Näyttelypöyät on päällystetty mustalla palosuojatulla kankaalla ja voitte jättää teosten kuljetuslaatikot pöytien alle tapahtuman ajaksi.

Purkaminen

Näyttelyn purku tapahtuu sunnuntaina 19.2. klo 16-18. Näyttelyt tulee olla purettuina klo 18. Kaikki näyttelyt ja teokset puretaan näytteilleasettajien ovesta.

Näytteilleasettajien käytössä on rullakkoja, joita voi hyödyntää tavaroiden kuljetuksessa. Palautathan rullakot takaisin paikoilleen käytön jälkeen.

Näytteilleasettajien rakennuskilpailu

Palikkatakomo ry järjestää näytteilleasettajille LEGO-rakennuskilpailun LEGO Minecraft -rakennuspisteellä lauantaina 18.2. klo 17:30 alkaen. Rakennuskilpailu kestää noin 30-45 minuuttia.

Rakennuskilpailussa on LEGO-tuotepalkinnot, jotka sponsoroi Pii Poo Oy. Kilpailuun voi osallistua saapumalla LEGO Minecraft -rakentelupisteelle klo 17:30. Rakennuskilpailuun ei tarvitse erillistä ilmoittautumista.

LEGO-palikoiden purkutalkoot

Pii Poo järjestää näytteilleasettajille superhauskat LEGO-palikoiden purkutalkoot lauantaina 18.2. klo 17-17:30. Talkoissa puretaan lauantaina kävijöiden rakentamia LEGO-teoksia.

Jokainen talkoolainen palkitaan pienellä LEGO-tuotteella. Voit osallistua purkutalkoisiin saapumalla LEGO-rakentelupisteelle klo 17. Purkutalkoisiin ei tarvitse erillistä ilmoittautumista.

 

Ravintola ja kahvila

Porin LEGO-tapahtumassa palvelee ravintola Juvenes. Tarjolla on lauantaina lounas sekä molempina päivinä kahvilapalvelut.

Kahvila on auki lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina 10-15.

Ravintola sijaitsee heti Agora-salin ulkopuolella.

Näytteilleasettajien tarjoilut

Porin LEGO-tapahtumassa näytteilleasettajllle on tarjolla järjestäjän puolesta juotavaa ja pientä naposteltavaa.

Tarjolla on limsaa, pillimehua, keksiä, välipalakeksiä ja hedelmiä. Näytteilleasettajien tarjoilualue on merkittynä karttaan.

Lisäksi näytteilleasettajat voivat hakea ilmaiseksi kahvilasta kahvia näyttämällä näytteilleasettajapassia.

Kartta

Karttaan päivitetään näytteilleasettajien paikkamerkinnät sekä pöytätilat keskiviikkona 15.2.2023.