TIEDOTE 1.10.2021

Emme järjestä LEGO-tapahtumia vuoden 2021 aikana.

Pandemiatilanteen parantuessa olemme aloittaneet LEGO-tapahtumien suunnittelun vuodelle 2022. Tiedotamme tällä sivulla, kun tulevia LEGO-tapahtumia varmistuu.

Nähdään taas LEGO-tapahtumissa, kun se on turvallista!


Timo Ranto,
tapahtumavastaava
Pii Poo Oy


Pii Poon LEGO-rakennustapahtumat


Pii Poon LEGO-rakennustapahtumat ovat viikonlopun mittaisia LEGO-aiheisia perhetapahtumia. Tapahtumissa voi ihastella LEGO-näyttelyitä, rakennella suurilla System- ja Duplo-alueilla, osallistua LEGO-kaupungin rakentamiseen, tehdä LEGO-ostoksia ja tietenkin tavata LEGO-faneja.

Tapahtumiin voi osallistua myös näytteilleasettajana ja tuoda omat LEGO-rakennelmat näyttelyvieraiden ihasteltavaksi. Pii Poo järjestää tapahtumia ympäri vuoden Suomen suurimmissa kaupungeissa sekä vuoden päätapahtuman Helsingin Messukeskuksessa.

yli 10 vuotta LEGO-tapahtumia


Pii Poo on järjestänyt LEGO-rakennustapahtumia vuodesta 2009 lähtien. Ympäri Suomen järjestetyissä tapahtumissa on vieraillut yhteensä lähes lähes 100 000 LEGO-fania. Päätapahtuma järjestetään kolmatta kertaa Helsingin Messukeskuksessa syksyllä 2020.


Tapahtumat ovat olleet esille laajasti sekä kansallisessa että kansainvälisessa mediassa. Muun muassa HS, Iltasanomat, Iltalehti, HBL, Nelonen, MTV3, YLE sekä useat maakunta- ja paikallismediat ovat raportoineet tapahtumasta. Pii Poon päätapahtuma on esiintynyt MTV3:n uutiskevennyksessä ennätykselliset neljä kertaa.

 

Onko sinulla idea LEGO-tapahtumiin liittyen?


Pii Poo järjestää LEGO-tapahtumia ympäri Suomea räätälöidyin sisällöin ja erilaisissa tiloissa - messuhalleissa, kauppakeskuksissa, kulttuuritiloissa ja muualla. Toimimme yhteistyössä yritysten, kuntien ja muiden tapahtumajärjestäjien kanssa.

Onko sinulla idea liittyen LEGO-tapahtumiin? Haluatko Pii Poon LEGO-tapahtuman paikkakunnallesi tai osaksi omaa tapahtumakokonaisuuttasi? Ota yhteyttä projektipäällikköömme Timoon!

Timo Ranto
Tapahtumavastaava, Pii Poo Oy
044 242 3899, timo@piipoo.fi