Yli kahden vuoden tauon jälkeen koko perheen Pii Poon LEGO-rakennustapahtumat palaavat! Nyt isommat ja monipuolisemmat rakentelualueet sekä entistä suuremmat LEGO-irtopalikoiden myyntipisteet - ja paljon muuta! Nähdään LEGO-tapahtumissa!

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma

PORI

18.-19.2.2023

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma

TURKU

15.-16.4.2023

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma

TAMPERE

13.-14.5.2023

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma

LAHTI

19.-20.11.2022

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma

SEINÄJOKI

29.-30.10.2022

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma

OULU

17.-18.9.2022

Pii Poon LEGO-rakennustapahtumat


Pii Poon LEGO-rakennustapahtumat ovat viikonlopun mittaisia LEGO-aiheisia perhetapahtumia. Tapahtumissa voi ihastella LEGO-näyttelyitä, rakennella suurilla System- ja Duplo-alueilla, osallistua LEGO-kaupungin rakentamiseen, tehdä LEGO-ostoksia ja tietenkin tavata LEGO-faneja.

Tapahtumiin voi osallistua myös näytteilleasettajana ja tuoda omat LEGO-rakennelmat näyttelyvieraiden ihasteltavaksi. Pii Poo järjestää tapahtumia ympäri vuoden Suomen suurimmissa kaupungeissa sekä vuoden päätapahtuman Helsingin Messukeskuksessa.

yli 10 vuotta LEGO-tapahtumia


Pii Poo on järjestänyt LEGO-rakennustapahtumia vuodesta 2009 lähtien. Ympäri Suomen järjestetyissä tapahtumissa on vieraillut yhteensä yli 100 000 LEGO-fania. Päätapahtuma on järjestetty Helsingin Messukeskuksessa syksyllä 2019 ja 2020.


Tapahtumat ovat olleet esille laajasti sekä kansallisessa että kansainvälisessa mediassa. Muun muassa HS, Iltasanomat, Iltalehti, HBL, Nelonen, MTV3, YLE sekä useat maakunta- ja paikallismediat ovat raportoineet tapahtumasta. Pii Poon päätapahtuma on esiintynyt MTV3:n uutiskevennyksessä ennätykselliset neljä kertaa.

 

Onko sinulla idea LEGO-tapahtumiin liittyen?


Pii Poo järjestää LEGO-tapahtumia ympäri Suomea räätälöidyin sisällöin ja erilaisissa tiloissa - messuhalleissa, kauppakeskuksissa, kulttuuritiloissa ja muualla. Toimimme yhteistyössä yritysten, kuntien ja kaupunkin sekä muiden tapahtumajärjestäjien kanssa.

Onko sinulla idea liittyen LEGO-tapahtumiin? Haluatko Pii Poon LEGO-tapahtuman paikkakunnallesi tai osaksi omaa tapahtumakokonaisuuttasi? Ota yhteyttä projektipäällikköömme Timoon!

Timo Ranto
Tapahtumavastaava, Pii Poo Oy
044 242 3899, timo@piipoo.fi