TIEDOTE 29.6.2020

Pandemiatilanteesta johtuen joudumme valitettavasti siirtämään syksylle suunnitellut Pii Poon LEGO-tapahtumat myöhemmäksi.

Tapahtumissamme tärkeässä osassa on muun muassa LEGO-palikoilla rakentaminen ja sitä kautta syntyvät fyysiset kontaktit. Emme pysty järjestämään nykyisessä tilanteessa tapahtumaamme turvallisesti valtioneuvoston määräyksiä ja suosituksia noudattaen.

Valtioneuvoston tämän hetkisen tiedon mukaan kaikista kokoontumisrajoituksista luovutaan lokakuun alussa, mikäli epidemiatilanne sallii.

Neuvottelemme jatkuvasti yhteistyökumppaniemme kanssa ja etsimme uusia päivämääriä tapahtumillemme. Ilmoitamme tällä sivulla kaikki LEGO-tapahtumiimme liittyvät uutiset.

Nähdään LEGO-tapahtumissa!
Timo Ranto,
tapahtumavastaava
Pii Poo Oy


Tulossa


Tulossa


Tulossa


Pii Poon LEGO-rakennustapahtumat


Pii Poon LEGO-rakennustapahtumat ovat viikonlopun mittaisia LEGO-aiheisia perhetapahtumia. Tapahtumissa voi ihastella LEGO-näyttelyitä, rakennella suurilla System- ja Duplo-alueilla, osallistua LEGO-kaupungin rakentamiseen, tehdä LEGO-ostoksia ja tietenkin tavata LEGO-faneja.

Tapahtumiin voi osallistua myös näytteilleasettajana ja tuoda omat LEGO-rakennelmat näyttelyvieraiden ihasteltavaksi. Pii Poo järjestää tapahtumia ympäri vuoden Suomen suurimmissa kaupungeissa sekä vuoden päätapahtuman Helsingin Messukeskuksessa.

yli 10 vuotta LEGO-tapahtumia


Pii Poo on järjestänyt LEGO-rakennustapahtumia vuodesta 2009 lähtien. Ympäri Suomen järjestetyissä tapahtumissa on vieraillut yhteensä lähes lähes 100 000 LEGO-fania. Päätapahtuma järjestetään kolmatta kertaa Helsingin Messukeskuksessa syksyllä 2020.


Tapahtumat ovat olleet esille laajasti sekä kansallisessa että kansainvälisessa mediassa. Muun muassa HS, Iltasanomat, Iltalehti, HBL, Nelonen, MTV3, YLE sekä useat maakunta- ja paikallismediat ovat raportoineet tapahtumasta. Pii Poon päätapahtuma on esiintynyt MTV3:n uutiskevennyksessä ennätykselliset neljä kertaa.

 

haluatko Pii Poon LEGO-tapahtuman?


Pii Poo järjestää LEGO-tapahtumia ympäri Suomea räätälöidyin sisällöin ja erilaisissa tiloissa. Järjestämme itsenäisiä tapahtumia sekä toimimme yhteistyössä yritysten, kuntien ja muiden tapahtumajärjestäjien kanssa.

Haluatko Pii Poon LEGO-tapahtuman paikkakunnallesi tai osaksi omaa tapahtumakokonaisuuttasi? Ota yhteyttä projektipäällikköömme Timoon!

Timo Ranto
Tapahtumavastaava, Pii Poo Oy
044 242 3899, timo@piipoo.fi