1. Yleistä verkkokaupasta
 2. Tilaaminen
 3. Maksaminen ja maksutavat
 4. Tilausvahvistus
 5. Toimitustavat ja -kulut
 6. Toimitusaika
 7. Palautusehdot
 8. Ongelmatilanteet

  Yleistä verkkokaupasta

  Toimitusehdot on päivitetty 22.4.2021 ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Verkkokaupan tuotteita myy Pii Poo Oy (2747944-5). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

   

  Tilaaminen

  Tuotteet tilataan Pii Poo Oy:n verkkokaupan kautta osoitteesta www.piipoo.fi. Kaikki tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta veroineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

   

  Maksaminen ja maksutavat

  Verkkopankkimaksut, korttimaksut ja mobiilimaksut

  Maksupalvelutarjoaja
  Svea Payments Oy
  Y-tunnus: 2121703-0
  Mechelininkatu 1 A
  00180 HELSINKI
  Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
  https://www.svea.com/fi/fi/start/

  Maksupalvelutarjoaja 1.1.2022 alkaen

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

  Muut maksutavat

  Klarna-laskulla maksettaessa sovelletaan Klarna Suomen omia ehtoja, jotka löytyvät täältä: https://www.klarna.com/fi/ehdot/

   

  Tilausvahvistus

  Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Kun saat tilausvahvistuksen, on tilauksesi saapunut meille ja otetaan käsittelyyn. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Jos et ole saanut tilausvahvistusta, tarkistathan sähköpostiohjelman roskapostikansion.

   

  Toimitustavat ja -kulut

  Toimitamme tilaukset asiakkaan valinnan mukaan joko Postin tai Matkahuollon kautta. Toimitusvalinnan yhteydessä voit valita haluamasi noutopisteen. Kun tilauksesi on lähetetty, saat sähköpostiisi siitä ilmoituksen sekä lähetyksen seurantatunnuksen.

  Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Jokaisen alle 100,00 € hintaisen verkkokauppatilauksen yhteenlasketut toimitus- ja postituskulut ovat kiinteät 5,90 € tilauksen koosta ja painosta riippumatta. Yli 100,00 € tilaukset toimitamme ilman toimitus- ja postituskuluja. Vaihtoehtoisesti voit valita myös Postin kotiinkuljetuksen, jonka hinta on aina 14,90 €.

  Alle 100 kappaleen irtopalikkatilausten toimitustavaksi voit myös valita kirjelähetyksen. Kirjelähetyksen toimitus- ja postikulut ovat 3,90 €.

  Mikäli tilaus ei mahdu kirjeeseen, toimitetaan se lähimpään Postin noutopisteeseen.

   

  Toimitusaika

  Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-5 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

  Noutotilaukset ovat noudettavissa Helsingin myymälästämme, kun saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Uudet LEGO-sarjat ovat noudettavissa heti tilauksen tekemisestä. Irtopalikat kerätään varastollamme Ilmajoella, josta ne toimitetaan noudettavaksi Helsingin myymälään. Irtopalikkatilaukset ovat noudettavissa 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

   

  Palautusehdot

  Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat tehdä palautuksen, niin ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.

  Käytettyjen tuotteiden osalta (irtopalikat) palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita, jotka ovat siinä kunnossa kun asiakas on tuotteet saanut.

  Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

  Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Maksutavan ollessa luottokortti, hyvitetään palautus luottokorttilaskullesi. Klarnan tapauksessa hyvitys tehdään Klarna-laskulle tai -tilille.

  Jos palautettu tuote ei ole em. uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta.

  Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi meille.

  Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

  Palautusosoite:

  Pii Poo Oy
  Ilkantie 11
  60800 Ilmajoki
  044 242 3899

   

  Ongelmatilanteet

  Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.