Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Toimitusehdot voimassa 1.6.2017 alkaen. Verkkokaupan tuotteita myy Pii Poo Oy (2747944-5). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.piipoo.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

 

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet
Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)
Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta.

Tilisiirrolla maksetut tilauksen otetaan käsittelyyn, kun maksu näkyy verkkokauppamme tilillä. Maksusuoritukset osoitetaan tilillemme tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Lähetykset pyritään lähettämään 1-3 työpäivän kuluessa sen jälkeen, kun maksu näkyy tilillämme. Huomaa, että eri pankkien välinen tilisiirto saattaa viedä 1-3 vuorokautta. Tilaus katsotaan peruuntuneeksi, jos maksua ei suoriteta 7 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi

www.maksuturva.fi

Maksuturvan verkkomaksu

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

 

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Jokaisen alle 50,00 € hintaisen verkkokauppatilauksen yhteenlasketut toimitus- ja postituskulut ovat kiinteät 4,90 euroa tilauksen koosta ja painosta riippumatta. Yli 50,00 € tilaukset toimitamme ilman toimitus- ja postituskuluja. 

Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä lähetyksen koosta riippuen. Paketteja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella Postin seurannasta (http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/). Postiennakko on poistunut tilausvaihtoehdoistamme 10.2.2014 lähtien.

 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Noutotilaukset ovat noudettavissa 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksen vahvistamisesta Ilmajoen liikkeestämme. Liikkeistämme noudetut tilaukset voit myös maksaa paikan päällä tilauksen noudon yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Tilaus katsotaan peruuntuneeksi, jos maksua ei suoriteta tai tilausta noudeta 14 arkipäivän kuluessa.

 

Palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat tehdä palautuksen, niin ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.

Käytettyjen tuotteiden osalta (irtopalikat) palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita, jotka ovat siinä kunnossa kun asiakas on tuotteet saanut.

Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Maksutavan ollessa luottokortti, hyvitetään palautus luottokorttilaskullesi. Klarnan tapauksessa hyvitys tehdään Klarna-laskulle tai -tilille.

Jos palautettu tuote ei ole em. uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi meille.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Palautusosoite:

Pii Poo Oy
Ilkantie 11
60800 Ilmajoki

 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Etsi kaupastamme