Palvelumme

  • LEGO tapahtumat

Päätapahtumamme Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma on järjestetty vuosittain vuodesta 2009 lähtien. Yhteensä tapahtumassa on vieraillut yli 35 000 kävijää. Järjestämme kokoluokaltaan erilaisia LEGO-aiheisia tapahtumia, joiden sisältö voi vaihdella tarpeiden mukaan. Haluatko oman paikkakuntasi, yrityksesi tai tapahtumasi vetovoimatekijäksi LEGO-palikat?

 

  • LEGO pienoismallit

Suunnittelemme ja rakennamme mittakaavaltaan erilaisia LEGO-pienoismalleja. Yrityksen pääkonttori, kaupungin keskusta, emeritusprofessorin muotokuva - toteutamme toiveet LEGO-palikoista.

 

  • LEGO rakennuspalikoiden vuokraus ja myynti

Toimitamme sekä System- että Duplo-rakennuspalikoita pienille ja suurille ryhmille tapahtumiin, syntymäpäiville tai workshopeihin.

 

  • LEGO myyntipisteet

Myymme yhteistyökumppaniemme tiloissa LEGO irtopalikoita myyntipisteissämme. Haluatko lisätä oman yrityksesi tuotevalikoimiin vapaasti valittavat LEGO palikat?

 

  • LEGO palikoiden osto

Onko sinulla ylimääräisiä LEGO palikoita, joista haluaisit päästä eroon? Ostamme sekalaisia LEGO palikoita ympäri Suomea. Voit pyytää tarjouksen sähköpostitse. Lisää viestiin LEGO palikoiden kuva, kunto ja paino.

Lisätietoa palveluistamme antaa Timo Ranto, 044 242 3899, timo@piipoo.fi

Etsi kaupastamme