Onko vintilläsi tai kellarissasi ylimääräinen laatikollinen LEGO-palikoita, joita et enää käytä? Pii Poo Oy ostaa ja myy käytettyjä LEGO-palikoita kivijalkamyymälöissä ja verkkokaupassa. Tarjoa LEGO-palikoitasi meille myyntiin ja annamme sinulle reilun tarjouksen.

Mitä LEGO-palikoita ostamme?
Ostamme sekalaisia alkuperäisiä LEGO-palikoita yli 5 kilogramman erissä. Sekalaiset LEGO-palikat ovat lajittelemattomia, eivätkä sisällä valmiita sarjoja. Rakennusohjeita ei tarvitse olla mukana, emmekä maksa niistä erikseen. Emme tee alle 50,00 euron ostoja.

Mitä maksamme LEGO-palikoista?
Teemme tarjouksen aina tapauskohtaisesti. hyväkuntoisten LEGO-palikoiden ostohintamme on keskimäärin noin 8 €/kg - 12 €/kg. Kilohintaan vaikuttavat mm. palikoiden kunto ja erikoisosien määrä. LEGO-sarjoista teemme erillisen tarjouksen. Lisätietoa LEGO-palikoiden arvosta löytyy blogistamme. Emme tee alle 50,00 euron ostoja.

Kuinka toimitus ja maksu tapahtuu?
Toimitustapana käytämme Postia. Yli 50 kg erät voimme noutaa sopimuksen mukaan itse paikan päältä. Voit myös toimittaa LEGO-palikat liikkeeseemme Helsinkiin tai varastollemme Ilmajoelle, jolloin säästyt postituksen vaivalta. Maksamme LEGO-palikat aina tilisiirrolla, ja saat maksusta verkkopankista tulostetun kuitin. Emme maksa ostoksia käteisellä.

Kuinka pyydän tarjouksen?

  • Punnitse sekalaiset LEGO-palikat
  • ota 2-3 yleiskuvaa LEGO-palikoista
  • lähetä meille sähköposti kuvineen osoitteeseen piipoo@piipoo.fi
  • lähetämme joko tarjouksen tai tarkentavia kysymyksiä
  • saat maksun ja annamme ohjeet LEGO-palikoiden toimitukselle.
  • mikäli myyt muuta kuin sekalaisia LEGO-palikoita, luettele lyhyesti mitä olet myymässä.

Tarjouksen pyytäminen ei velvoiva sinua mihinkään, eikä ole myyntipäätös. Jos sinulle tulee jotain kysymyksiä LEGO-palikoiden myyntiin liittyen niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit myös pyytää tarjousta puhelimitse asiakaspalvelumme numerosta 044 242 3899.

Etsi kaupastamme

Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid