Ostamme käytettyjä LEGO-palikoita!

Onko vintilläsi tai kellarissasi ylimääräinen laatikollinen LEGO-palikoita, joita et enää käytä? Pii Poo Oy ostaa ja myy käytettyjä LEGO-palikoita kivijalkamyymälöissä ja verkkokaupassa. Tarjoa LEGO-palikoitasi meille myyntiin ja annamme sinulle reilun tarjouksen.

Mitä LEGO-palikoita ostamme?

Ostamme sekalaisia LEGO-palikoita, käytettyjä LEGO-settejä ja muita LEGO-tuotteita. Mikäli sinulla on Lego-aiheisia palikoita tai muita LEGO-tuotteita, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous. Tarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään.

Mitä maksamme LEGO-palikoista?

Teemme tarjouksen aina tapauskohtaisesti, hyväkuntoisten LEGO-palikoiden ostohintamme on keskimäärin noin 8 €/kg - 12 €/kg. Hintaan vaikuttavat mm. palikoiden kunto, sekä erikoisosien määrä. Lisätietoa LEGO-palikoiden arvosta löytyy blogistamme .

Kuinka toimitus ja maksu tapahtuu?

Me maksamme LEGO-palikoiden toimituksen. Toimitustapana käytetään Postia ja suuremmat erät noudamme itse paikan päältä. Voit myös toimittaa LEGO-palikat itse liikkeeseemme, jolloin säästyt postituksen vaivalta. Pääsääntöisesti maksu tapahtuu tilisiirrolla tai paikan päällä käteisellä.

Kuinka pyydän tarjouksen?

1. Punnitse sekalaiset LEGO-palikat (mikäli myyt muuta kuin sekalaisia LEGO-palikoita, luettele lyhyesti mitä olet myymässä)

2. Ota 2-3 yleiskuvaa LEGO-palikoista.

3. Lähetä meille sähköposti kuvineen osoitteeseen piipoo@piipoo.fi

4. Lähetämme joko tarjouksen tai tarkentavia kysymyksiä LEGO-palikoista

5. Saat maksun ja annamme ohjeet LEGO-palikoiden toimitukselle

 

Mikäli sinulle tulee jotain kysymyksiä LEGO-palikoiden myyntiin liittyen niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit myös pyytää tarjousta puhelimitse numerosta 044 242 3899.

 

 

Etsi kaupastamme