Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma LAHTI
10.2 - 11.2.2024

Missä?

Lahden Messukeskuksessa

Tapahtuma-alue 2 500 m^2

Katso reittiohjeet klikkaamalla tästä

Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti

Milloin?

Lauantaina 10.2. klo. 10-17

Sunnuntaina 11.2. klo. 10-16

Mitä maksaa?

14 € / henkilö (Pääsylippu sis. 2 päivää)

42 € / perhe (2 aikuista + lapset)

Liput ovelta (käteinen ja pankkikortti)

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO- ja LEGO DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa.

Voit osallistua tapahtumiin myös näytteilleasettajana ja tuoda omat upeat LEGO-rakennelmasi kaikkien nähtäville. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa kymmenille tuhansille LEGO-faneille!

Osta ennakkoliput ja
säästä lähes 20 %

Osta pääsyliput tapahtumaan ennakkoon ja säästä. Liput saat kätevästi suoraan sähköpostiin. Liput tulevat myyntiin 10.12.2023

Tapaa LEGO-mestareita

Tapahtumassa vierailee TV:stä tuttuja LEGO-mestareita. LEGO-mestarit ovat tavattavissa tapahtuman molempina päivinä. LEGO-mestarit ovat tavattavissa noin 25 minuuttia kerrallaan.
LEGO-mestarit ja aikataulu julkaistaan 10.1.2024

Elävä LEGO-hahmo

Ilmielävä LEGO-hahmo ihastuttaa kävijöitä vierailuillaan tapahtuman aikana. Voit käydä tervehtimässä LEGO-hahmoa ja napata vaikka selfien hänen kainalossaan. LEGO-hahmo on tavattavissa noin 25 minuuttia kerrallaan.

LEGO-hahmo on tavattavissa:

Lauantaina:

klo 10:30, 11:30, 13:30,

14:30 ja 15:30.


Sunnuntai:

klo 10:30, 11:30, 13:30 ja 14:30.

Punainen LEGO-rakentelu

Punaisten palikoiden LEGO-rakentelupisteellä on yli 100 000 punaista 2x4-kokoista LEGO-palikkaa, joista voit rakentaa mitä ikinä haluat. Valmiit LEGO-teokset voit laittaa esille muiden LEGO-fanien nähtäville.

LEGO-kaupunkirakentelu

LEGO kaupunkirakentelupisteellä rakennetaan unelmien kaupunki! Rakenna pilvenpiirtäjä, mummonmökki, teatteri tai jotain ihan muua.
Valmiit rakennukset tuodaan osaksi tapahtuman aikana rakentuvaa LEGO-kaupunkia

LEGO Minecraft -rakentelu

LEGO Minecraft -rakentelupisteellä voit jättää oman jälkesi LEGO Minecraft -maailmaan. Käytettävissä on kymmeniä tuhansia LEGO Minecraft -palikoita ja valmiit teokset voi liittä osaksi LEGO- Minecraft -maailmaa.

LEGO DUPLO -rakentelu

LEGO DUPLO -rakentelupiste on täynnä erilaisia DUPLO -rakennuspalikoita, jotka sopivat nuorimmille LEGO-rakentelijoille. Mukana on myös liikkuvia LEGO DUPLO -junia.

LEGO-näyttelyt

LEGO-näyttelyalueella on esillä kymmenien LEGO-harrastajien omia luomuksia ja näyttelyitä. Tapahtumassa näet Suomen taitavimpien LEGO-rakentajien luomuksia.

LEGO-myymälä

LEGO-myymälässä voit ostaa suosituimpia LEGO-sarjoja ja oheistuotteita. Erikoisuutena myös valtava määrä LEGO-irtopalikoita sekä oman LEGO-figuurin rakennuspiste.

"Se on ehkä joskus ollut sellainen tabu, että aikuiset leikkii Legoilla, mutta ei kyllä enää."

– Tapahtumavastaava Timo Ranto, Pii Poo Oy (YLE 28.10.2022)

Haluatko näytteilleasettajaksi?

Kaikki LEGO-fanit ovat tervetulleita esittelemään omia LEGO-teoksiaan tapahtumiimme! Tule viettämään ikimuistoinen LEGO-viikonloppu kanssamme.

Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuoda LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään.

Mikäli kiinnostuit, saat lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse!

Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi