Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO- ja LEGO DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa. Voit osallistua tapahtumiin myös näytteilleasettajana ja tuoda omat upeat LEGO-rakennelmasi kaikkien nähtäville. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa kymmenille tuhansille LEGO-faneille!

Missä?

 • Lahden Messukeskuksessa
 • Vesijärvi Hallissa
 • Katso reittiohjeet klikkaamalla tästä
 • Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti

Milloin?

 • Lauantaina 19.11. klo. 10-17
 • Sunnuntaina 20.11. klo. 10-16
 • Kahvila palvelee klo 9-15 (la-su)
 • Lounas klo 11-14 (la-su)
 • Tapahtumassa ilmainen pysäköinti

Mitä maksaa?

 • 12 € / henkilö (Pääsylippu sis. 2 päivää)
 • 36 € / perhe (2 aikuista + lapset)
 • Liput ovelta (käteinen ja pankkikortti)
 • Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Ennakkolippujen myynti on päättynyt. Lippuja on ostettavissa ovelta lauantaina sekä sunnuntaina.

Tapaa Onni ja Velmeri

Tapahtumassa vierailevat myös TV:stä tutut LEGO-mestarit Onni ja Velmeri. Onni ja Velmeri ovat tavattavissa lauantaina klo 11, 12, 14, 15 ja 16 sekä sunnuntaina klo 11, 12, 14 ja 15.

Onni ja Velmeri ovat tavattavissa noin 15-20 minuuttia kerrallaan.

Lipunmyynti

Ennakkolippujen myynti on päättynyt. Lippuja on ostettavissa ovelta lauantaina sekä sunnuntaina.

Punainen LEGO-rakentelu

Punaisten palikoiden LEGO-rakentelupisteellä on kymmeniätuhansia punaisia 2x4-kokoisia LEGO-palikoita, joista voit rakentaa mitä ikinä haluat. Valmiit LEGO-teokset voit laittaa esille muiden LEGO-fanien nähtäville.

LEGO Minecraft -rakentelu

LEGO Minecraft -rakentelupisteellä voit jättää oman jälkesi LEGO Minecraft -maailmaan. Käytettävissä on kymmeniä tuhansia LEGO Minecraft -palikoita ja valmiit teokset voi liittä osaksi LEGO- Minecraft -maailmaa.

LEGO DUPLO -rakentelu

LEGO DUPLO -rakentelupiste on täynnä erilaisia DUPLO -rakennuspalikoita, jotka sopivat nuorimmille LEGO-rakentelijoille. Mukana on myös liikkuvia LEGO DUPLO -junia.

LEGO-näyttelyt

LEGO-näyttelyalueella on esillä kymmenien LEGO-harrastajien omia luomuksia ja näyttelyitä. Nähtävillä on mm. valtava Länkkäriaiheinen dioraama, LEGO Pirates, Lord of The RIngs ja Hobbit -kokoelmat sekä valtava määrä pienempiä näyttelyitä ja teoksia.

LEGO-myymälä

LEGO-myymälässä voit ostaa suosituimpia LEGO-sarjoja ja oheistuotteita. Erikoisuutena myös valtava määrä LEGO-irtopalikoita sekä oman LEGO-figuurin rakennuspiste.

Elävä LEGO-hahmo

Ilmielävä LEGO Ninjago Kai ihastuttaa kävijöitä vierailuillaan tapahtuman aikana. Voit käydä tervehtimässä Kaita ja napata vaikka selfien hänen kainalossaan. Kai on tavattavissa noin 20 minuuttia kerrallaan.

Lauantaina klo 10:30, 11:30, 13:30, 14:30 ja 15:30.

Sunnuntaina klo 10:30, 11:30, 13:30 ja 14:30.

Haluatko näytteilleasettajaksi?

Kaikki näytteilleasettajien näyttelypaikat ovat täynnä, emme ota enää uusia ilmoittautumisia vastaan.

Kaikki LEGO-fanit ovat tervetulleita esittelemään omia LEGO-teoksiaan tapahtumiimme! Tule viettämään ikimuistoinen LEGO-viikonloppu kanssamme.

Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuoda LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään.

Mikäli kiinnostuit, saat lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse!

Tiedustelut: Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi