Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma LAPPEENRANTA
20.-21.4.2024

Missä?

Lauantaina 20.4. klo. 10-17

Sunnuntaina 21.4. klo. 10-16

 

Saimaa Arena

(Holiday Club Saimaan Rauha)

 

Tapahtuma-alue 1 500 m^2

Katso reittiohjeet klikkaamalla tästä

Rauhanrinne 1, 55320 Lappeenranta

Saapuminen

Holiday Clubin alueella on kaksi ilmaista pysäköintialuella, Vipelentiellä sekä Kylpyläntiellä. Kulku tapahtumaan Holiday Club Saimaan pääovista.

Klikkaa karttaa suurentaaksesi

Mitä maksaa?

1 päivä

14 € / henkilö

42 € / perhe

2 päivää

16 € / henkilö

48 € / perhe

Perhelippu sis. 2 aikuista + perheen lapset

EU:n vammaiskortilla avustaja ilmaiseksi

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Ravintola

Lauantai

Lounasbuffet klo 12-16
aikuiset 14,90 €
lapset 8,90 € (4-14v)
alle 4 v veloituksetta

Sunnuntai

Burgerbuffet klo 12-16
aikuiset 16,90 €
lapset 8,90 € (4-14v)
alle 4 v veloituksetta

Pääsyliput

Tapahtumaan myydään yhden ja kahden päivän lippuja. Kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin. Tapahtumaan on myynnissä rajoitettu määrä lippuja. Liput myynnissä ainoastaan verkossa.

Lippuja voi ostaa myös tapahtuma-aikana, mikäli niitä on jäljellä. Varmista pääsysi tapahtumaan ostamalla liput ajoissa verkosta.

Tapahtumapaketit Holiday Clubilta - säästä 50 %

Säästä nyt jopa 50 % ja osta edullinen tapahtumapaketti Pii Poon LEGO-rakennustapahtumaan.

Paketti sisältää majoituksen, kylpylän käytön, pääsyn Angry Birds -puistoon sekä tietysti tapahtumaliput. Paketin ostaminen on edullisin tapa nauttia hauskasta tapahtumaviikonlopusta, tulit sitten yksin kaksin tai perheen kanssa.

Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO- ja LEGO DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa.

Voit osallistua tapahtumiin myös näytteilleasettajana ja tuoda omat upeat LEGO-rakennelmasi kaikkien nähtäville. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa kymmenille tuhansille LEGO-faneille!

LEGO-näyttelyt

LEGO-näyttelyalueella on esillä kymmenien LEGO-harrastajien omia luomuksia ja näyttelyitä. Tapahtumassa näet Suomen taitavimpien LEGO-rakentajien luomuksia.

Tapaa LEGO-mestareita

Tapahtumassa vierailee Tv:stä tutut LEGO-mestarit Alisa ja Mika, Suvi ja Pyry sekä Mika ja Hannes!
 
LEGO-mestarit vastailevat kävijöiden esittämiin kysymyksiin esiintymisvalalla sekä jakavat nimikirjoituksia ja kuvia tapahtuman molempina päivinä.

Lastentaikuri JiiPee

TV-stä tutun LEGO-mestari J-P Pirisen hullunkurisen hauska hahmo "Lastentaikuri JiiPee" hauskuuttaa yleisöä esityksellään lauantaina ja sunnuntaina klo 12:00 ja 14:00!

Elävä LEGO-hahmo

LEGO-Kai ihastuttaa kävijöitä vierailuillaan tapahtuman aikana. Voit käydä tervehtimässä LEGO-hahmoa ja napata vaikka selfien hänen kainalossaan. LEGO-hahmo on tavattavissa noin 25 minuuttia kerrallaan.

LEGO-hahmo on tavattavissa
Lauantaina
klo. 10:30, 11:30, 13:30, 14:30 ja 15:30

Sunnuntaina klo. 10:30, 11:30, 13:30 ja 14:30

Punainen LEGO-rakentelu

Punaisten palikoiden LEGO-rakentelupisteellä on yli 200 000 punaista 2x4-kokoista LEGO-palikkaa, joista voit rakentaa mitä ikinä haluat. Valmiit LEGO-teokset voit laittaa esille muiden LEGO-fanien nähtäville.

LEGO-arkkitehtuurirakentelu

LEGO-arkkitehtuurirakentelu on tapahtumiemme uusin rakentelupiste! Suunnittele ja toteuta arkkitehtoniset utopiat yli 100 000 LEGO-palikan valikoimista. Haluatko sinä LEGO-arkkitehdiksi?

LEGO Minecraft
-rakentelu

LEGO Minecraft -rakentelupisteellä voit jättää oman jälkesi LEGO Minecraft -maailmaan. Käytettävissä on yli 100 000 LEGO Minecraft -palikkaa.
 
Valmiit teokset voi liittää osaksi LEGO- Minecraft -maailmaa.

LEGO
-kaupunkirakentelu

LEGO kaupunkirakentelupisteellä rakennetaan unelmien kaupunki! Rakenna pilvenpiirtäjä, mummonmökki, teatteri tai jotain ihan muuta yli 100 000 LEGO-palikan valikoimasta!
 
Valmiit rakennukset tuodaan osaksi tapahtuman aikana rakentuvaa LEGO-kaupunkia.

LEGO DUPLO
-rakentelu

LEGO DUPLO -rakentelupiste on täynnä erilaisia DUPLO -rakennuspalikoita, jotka sopivat nuorimmille LEGO-rakentelijoille. Mukana on myös liikkuvia LEGO DUPLO -junia.

Menossa mukana

LEGO-myymälä

LEGO-myymälässä voit ostaa suosituimpia LEGO-sarjoja ja oheistuotteita. Erikoisuutena myös valtava määrä LEGO-irtopalikoita sekä oman LEGO-figuurin rakennuspiste.

"Se on ehkä joskus ollut sellainen tabu, että aikuiset leikkii Legoilla, mutta ei kyllä enää."

– Tapahtumavastaava Timo Ranto, Pii Poo Oy (YLE 28.10.2022)

#legotapahtuma
#legopiipoo
#piipoo

@legopiipoo

Haluatko näytteilleasettajaksi?

Kaikki LEGO-fanit ovat tervetulleita esittelemään omia LEGO-teoksiaan tapahtumiimme! Tule viettämään ikimuistoinen LEGO-viikonloppu kanssamme.

Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuoda LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään.