Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO- ja LEGO DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa. Voit osallistua tapahtumiin myös näytteilleasettajana ja tuoda omat upeat LEGO-rakennelmasi kaikkien nähtäville. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa kymmenille tuhansille LEGO-faneille!

Missä?

 • Seinäjoki Areenalla
 • A-hallin 1 100 m^2 kokoustiloissa
 • Katso reittiohjeet klikkaamalla tästä
 • Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki
 • Sisäänkäynti A-hallin A-ovista.

Milloin?

 • Lauantaina 29.10. klo. 10-17
 • Sunnuntaina 30.10. klo. 10-16
 • Ennakkolipunmyynti on päättynyt. Tapahtumaan myydään lippuja paikan päällä.

Mitä maksaa?

 • 12 € / henkilö (Pääsylippu sis. 2 päivää)
 • 36 € / perhe (2 aikuista + lapset)
 • Liput ovelta (käteinen ja pankkikortti)
 • Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Punainen LEGO-rakentelu

Punaisten palikoiden LEGO-rakentelupisteellä on kymmeniätuhansia punaisia 2x4-kokoisia LEGO-palikoita, joista voit rakentaa mitä ikinä haluat. Valmiit LEGO-teokset voit laittaa esille muiden LEGO-fanien nähtäville.

LEGO Minecraft -rakentelu

LEGO Minecraft -rakentelupisteellä voit jättää oman jälkesi LEGO Minecraft -maailmaan. Käytettävissä on kymmeniä tuhansia LEGO Minecraft -palikoita ja valmiit teokset voi liittä osaksi LEGO- Minecraft -maailmaa.

LEGO DUPLO -rakentelu

LEGO DUPLO -rakentelupiste on täynnä erilaisia DUPLO -rakennuspalikoita, jotka sopivat nuorimmille LEGO-rakentelijoille. Mukana on myös liikkuvia LEGO DUPLO -junia.

LEGO-näyttelyt

LEGO-näyttelyalueella on esillä taitavien LEGO-harrastajien omia luomuksia ja näyttelyitä. Nähtävillä on mm. valtava LEGO Technic -kokoelma sekä upeita LEGO-harrastajien tekemiä luomuksia.

LEGO-myymälä

LEGO-myymälässä voit ostaa suosituimpia LEGO-sarjoja ja oheistuotteita. Erikoituutena myös valtava määrä LEGO-irtopalikoita sekä oman LEGO-figuurin rakennuspiste.

Elävä LEGO-hahmo

Ilmielävä LEGO-Emmet ihastuttaa kävijöitä vierailuillaan tapahtuman aikana. Voit käydä tervehtimässä Emmetiä ja napata vaikka selfien hänen kainalossaan. Emmet on tavattavissa tasatunnein klo 11-15 tapahtuman molempina päivinä.

Tapaa Onni ja Velmeri

Tapahtumassa vierailevat myös TV:stä tutut LEGO-mestarit Onni ja Velmeri. Tule tapaamaan ja jututtamaan Onnia ja Velmeriä joko lauantaina tai sunnuntaina.

Onni ja Velmeri jakavat nimikirjoituksia ja yhteiskuvia alla olevina aikoina noin 15-20 minuuttia kerrallaan.

Lauantaina 29.10. klo 10, 11, 13, 14 ja 15.

Sunnuntaina 30.10. klo 10, 11, 13 ja 14.

Haluatko näytteilleasettajaksi?

Kaikki LEGO-fanit ovat tervetulleita esittelemään omia LEGO-teoksiaan tapahtumiimme! Tule viettämään ikimuistoinen LEGO-viikonloppu kanssamme.

Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuoda LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään.

Mikäli kiinnostuit, saat lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse!

Tiedustelut: Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi