Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO- ja LEGO DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa. Voit osallistua tapahtumiin myös näytteilleasettajana ja tuoda omat upeat LEGO-rakennelmasi kaikkien nähtäville. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa kymmenille tuhansille LEGO-faneille!

Missä?

  • Agora-salissa, Satakunnan AMK
  • Tapahtuma-alue lähes 1 000 m^2
  • Katso reittiohjeet klikkaamalla tästä
  • Satakunnankatu 23, 28130 Pori

Milloin?

  • Lauantaina 18.2. klo. 10-17
  • Sunnuntaina 19.2. klo. 10-16

Mitä maksaa?

  • 12 € / henkilö (Pääsylippu sis. 2 päivää)
  • 36 € / perhe (2 aikuista + lapset)
  • Liput ovelta (käteinen ja pankkikortti)
  • Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Tapaa LEGO-mestareita!

Tapahtumassa vierailee TV:stä tuttuja LEGO-mestareita. LEGO-mestarit ovat tavattavissa lauantaina klo 11, 12, 14, 15 ja 16 sekä sunnuntaina klo 11, 12, 14 ja 15.

Mestarit ovat tavattavissa noin 15-20 minuuttia kerrallaan. Tapahtumassa vierailevat LEGO-mestarit julkaistaan vuoden 2022 aikana.

Osta ennakkoliput ja säästä lähes 20 %

Osta pääsyliput tapahtumaan ennakkoon ja säästä. Liput saat kätevästi suoraan sähköpostiin. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä ja voit ostaa ne sivun oikeasta reunasta avautuvan lippukaupan kautta!

Punainen LEGO-rakentelu

Punaisten palikoiden LEGO-rakentelupisteellä on yli 50 000 punaisia 2x4-kokoisia LEGO-palikoita, joista voit rakentaa mitä ikinä haluat. Valmiit LEGO-teokset voit laittaa esille muiden LEGO-fanien nähtäville.

LEGO Minecraft -rakentelu

LEGO Minecraft -rakentelupisteellä voit jättää oman jälkesi LEGO Minecraft -maailmaan. Käytettävissä on kymmeniä tuhansia LEGO Minecraft -palikoita ja valmiit teokset voi liittä osaksi LEGO- Minecraft -maailmaa.

LEGO DUPLO -rakentelu

LEGO DUPLO -rakentelupiste on täynnä erilaisia DUPLO -rakennuspalikoita, jotka sopivat nuorimmille LEGO-rakentelijoille. Mukana on myös liikkuvia LEGO DUPLO -junia.

LEGO-näyttelyt

LEGO-näyttelyalueella on esillä kymmenien LEGO-harrastajien omia luomuksia ja näyttelyitä. Tapahtumassa näet Suomen taitavimpien LEGO-rakentajien luomuksia.

LEGO-myymälä

LEGO-myymälässä voit ostaa suosituimpia LEGO-sarjoja ja oheistuotteita. Erikoisuutena myös valtava määrä LEGO-irtopalikoita sekä oman LEGO-figuurin rakennuspiste.

Elävä LEGO-hahmo

Ilmielävä LEGO-hahmo ihastuttaa kävijöitä vierailuillaan tapahtuman aikana. Voit käydä tervehtimässä LEGO-hahmoa ja napata vaikka selfien hänen kainalossaan. LEGO-hahmo on tavattavissa noin 20 minuuttia kerrallaan.

Lauantaina klo 10:30, 11:30, 13:30, 14:30 ja 15:30.

Sunnuntaina klo 10:30, 11:30, 13:30 ja 14:30.

Haluatko näytteilleasettajaksi?

Kaikki LEGO-fanit ovat tervetulleita esittelemään omia LEGO-teoksiaan tapahtumiimme! Tule viettämään ikimuistoinen LEGO-viikonloppu kanssamme.

Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuoda LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään.

Mikäli kiinnostuit, saat lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse!

Tiedustelut: Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi