Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO- ja LEGO DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa. Voit osallistua tapahtumiin myös näytteilleasettajana ja tuoda omat upeat LEGO-rakennelmasi kaikkien nähtäville. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa kymmenille tuhansille LEGO-faneille!

Missä?

 • Agora-salissa, Satakunnan AMK
 • Tapahtuma-alue lähes 1 000 m^2
 • Katso reittiohjeet klikkaamalla tästä
 • Karjalankatu 2-4, 28130 Pori

Milloin?

 • Lauantaina 18.2. klo. 10-17
 • Sunnuntaina 19.2. klo. 10-16
 • Ilmainen pysäköinti, 500 pysäköintipaikkaa

Mitä maksaa?

 • 12 € / henkilö (Pääsylippu sis. 2 päivää)
 • 36 € / perhe (2 aikuista + lapset)
 • Liput ovelta (käteinen ja pankkikortti)
 • Alle 3-vuotiaat ja avustajat ilmaiseksi

Tapaa LEGO-mestarit Emilia ja Ville!

Tapahtumassa vierailee TV:stä tutut LEGO-mestarit Emilia ja Ville. LEGO-mestarit ovat tavattavissa lauantaina klo 10:30, 11:30, 12:30, 13:30 ja 16 sekä sunnuntaina klo 10:30, 11:30, 12:30 ja 14.

Mestarit ovat tavattavissa noin 20 minuuttia kerrallaan.

Osta ennakkoliput ja säästä lähes 20 %

Osta pääsyliput tapahtumaan ennakkoon ja säästä. Liput saat kätevästi suoraan sähköpostiin. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä ja voit ostaa ne sivun oikeasta reunasta avautuvan lippukaupan kautta!

Ennakkoliput ovat myynnissä perjantaihin 17.2. klo 23:59 asti

Punainen LEGO-rakentelu

Punaisten palikoiden LEGO-rakentelupisteellä on yli 50 000 punaisia 2x4-kokoisia LEGO-palikoita, joista voit rakentaa mitä ikinä haluat. Valmiit LEGO-teokset voit laittaa esille muiden LEGO-fanien nähtäville.

LEGO Minecraft -rakentelu

LEGO Minecraft -rakentelupisteellä voit jättää oman jälkesi LEGO Minecraft -maailmaan. Käytettävissä on kymmeniä tuhansia LEGO Minecraft -palikoita ja valmiit teokset voi liittä osaksi LEGO- Minecraft -maailmaa.

LEGO DUPLO -rakentelu

LEGO DUPLO -rakentelupiste on täynnä erilaisia DUPLO -rakennuspalikoita, jotka sopivat nuorimmille LEGO-rakentelijoille. Mukana on myös liikkuvia LEGO DUPLO -junia.

LEGO-näyttelyt

LEGO-näyttelyalueella on esillä kymmenien LEGO-harrastajien omia luomuksia ja näyttelyitä. Tapahtumassa näet Suomen taitavimpien LEGO-rakentajien luomuksia.

LEGO-myymälä

LEGO-myymälässä voit ostaa suosituimpia LEGO-sarjoja ja oheistuotteita. Erikoisuutena myös valtava määrä LEGO-irtopalikoita sekä oman LEGO-figuurin rakennuspiste.

Elävä LEGO-hahmo

Ilmielävä LEGO-hahmo ihastuttaa kävijöitä vierailuillaan tapahtuman aikana. Voit käydä tervehtimässä LEGO-hahmoa ja napata vaikka selfien hänen kainalossaan. LEGO-hahmo on tavattavissa noin 20 minuuttia kerrallaan.

Lauantaina klo 11, 12, 13 14 ja 15.

Sunnuntaina klo 11, 12, 13 ja 14.

Haluatko näytteilleasettajaksi?

Kaikki LEGO-fanit ovat tervetulleita esittelemään omia LEGO-teoksiaan tapahtumiimme! Tule viettämään ikimuistoinen LEGO-viikonloppu kanssamme.

Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuoda LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään.

Mikäli kiinnostuit, saat lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse!

Tiedustelut: Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi